SIFIRDAN BAŞLIYORUZ

.Sıfır Atık Yarışması

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Milli EğitimBakanlığı bağlı okullarda ´´Sıfır Atık Yarışması´´ düzenlemeyi planlamışlardır.
İlkokul öğrencileri için  Sıfır Atık ile ilgili resim kategorisinde, ortaokul öğrencileri için resim yada geri dönüştürülebilen malzemelerden  yapılmış 3 boyutlu proje çalışması , lise öğrencileri için fotoğraf, karikatür yada geri dönüşübilen malzemelerden yapılmış 3 boyutlu katagoride yarışma düzenlenecektir.

Yarışmaya katılacak öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Sıfır Atık Yarışma Şartnamesi için bağlantıya tıklayınızmeb_iys_dosyalar/16/15/737322/dosyalar/2019_04/06140856_SYfYr_AtYk_YarYYma_Yartname.pdf

Sıfır Atık Takvimi için bağlantıya tıklayınız meb_iys_dosyalar/16/15/737322/dosyalar/2019_04/06141001_SYfYr_AtYk_Takvim.pdf

Sıfır Atık Veli izni için bağlantıya tıklayınız meb_iys_dosyalar/16/15/737322/dosyalar/2019_04/06141106_sYfYr_atYk_veli_form.pdf

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ve Türkiye genelinde pek çok kamu kurum ve kuruluşu tarafından da uygulanan Sıfır Atık Projesi’nde, düzenlenen yarışma ile yeni fikir ve projelere destek verilecek. İlkokul, Ortaokul, Lise ve Üniversite öğrencilerinin farklı kategorilerde yarışacağı yarışmada Sıfır Atık konusunda farkındalık oluşturmak amaçlanıyor.

İlkokul öğrencilerinin resim kategorisinde yarışacağı yarışmada ortaokul öğrencileri resim ve 3 boyutlu proje alanında yarışmaya başvurabilecek. Lise öğrencileri, fotoğraf, karikatür ve 3 boyutlu proje; üniversite öğrenceleri, fotoğraf, kısa film ve 3 boyutlu proje alanlarında yarışmaya katılabilecek. Başvurular, 2 Mayıs´ta sona erecek.

Yarışmada verilecek ödüllere, başvuru ve detaylı bilgiye www.sifiratikyarismasi.com adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

08-04-2019